Verzendkosten & Betalingen

Verzendkosten:

Peets4You besteed veel aandacht in het goed bezorgen van alle producten. Alle producten worden met zorg voor U ingepakt.

De verzendkosten* worden automatisch berekend en zijn zichtbaar in de winkelwagen. De kosten van verpakkingsmateriaal zijn verwerkt in de prijs.

 

LET OP: indien U zeker wilt zijn dat Uw bestelde artikelen te traceren zijn mail mij dan NADAT u de bestelling geplaatst hebt, dat U de artikelen als (brievenbus)pakketpost verzonden wilt hebben. Doet U dit niet en Uw pakketje mocht onverhoopt verloren gaan bij de post is dat voor eigen risico! Het verschil in verzendkosten dient U wel tijdig te voldoen. (email: info@peets4you.nl)  

*Prijs op basis van in Nederland bezorgd.                                               

Betalen

Het betalen van de bestelling kan op drie manieren:

  • Vooraf overmaken (gratis) rekening nummer NL 84 SNSB0951598716  tnv P. van Roessel (te Tilburg).
  • Contant bij afhalen (alleen contant).  Er wordt met u een afspraak gemaakt over de dag/tijdstip. 
  • LET OP: bij bestellingen dient u  ALTIJD vooraf te betalen. Uw bestelling wordt pas door ons gemaakt en verzonden binnen 7 werkdagen na bijschrijving van de factuur.

Er wordt tweemaal per week verzonden: maandag en donderdag indien Uw betaling tijdig en volledig door mij is ontvangen. (indien er spoed bij is graag mij een mailtje sturen of telefonisch benaderen zodat ik kan nakijken of ik mogelijk een eerdere zending kan inplannen). IVM DE DRUKTE RONDOM DE FEESTDAGEN KAN HET ZIJN DAT UW PAKKETJE WAT LATER BEZORGD WORDT.